"Το κλειδί της επιτυχίας"

ΠΟΡΕΙΑ Ο.Ε.

Η ΠΟΡΕΙΑ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Δράμα που ξεκίνησε την λειτουργία της το 1996 με σκοπό το χονδρικό εμπόριο και τη διανομή ζαχαρωδών προιόντων. Σήμερα, η εταιρεία εξυπηρετεί 700 περίπου πελάτες στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Σερρών και Ξάνθης. Με 3.500 προϊόντα και στόλο 10 οχημάτων, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της σε επώνυμα τυποποιημένα τρόφιμα, ποτά, αναλώσιμα και καθαριστικά και αποτελεί πλέον για μεγάλο μερίδιο της αγοράς έναν σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη.

Το μεγαλύτερο εφόδιο όμως της εταιρείας δεν είναι άλλο από το ανθρώπινο δυναμικό της. Μία ομάδα 15 ανθρώπων δουλεύουν με όρεξη για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των πελατών παρέχοντας υπηρεσίες που στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς στόχος της δεν είναι μόνο η εξασφάλιση της πώλησης κάποιου προϊόντος αλλά να λειτουργήσει ως σύμβουλος πωλήσεων για τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου της περιοχής εξασφαλίζοντας παράλληλα χαμηλές τιμές αγοράς τόσο για τον λιανοπωλητή όσο και για τον τελικό καταναλωτή.

Μετά από 20 χρόνια συνεχούς πορείας, η εταιρεία διευρύνει την εμβέλεια κάλυψης σε περισσότερες περιοχές καλύπτοντας πλέον και τουριστικούς προορισμούς όπως η Ασπροβάλτα, ο Σταυρός Χαλκιδικής και η Θάσος. Με συνεχές επενδυτικό πλάνο στους τομείς της μηχανοργάνωσης και του εξοπλισμού βαδίζει σε μία σταθερή τροχιά ανάπτυξης και εξασφαλίζει μία εγγυημένη ΠΟΡΕΙΑ προς το μέλλον.

ΠΟΡΕΙΑ Ο.Ε.
Α & Β ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Ο.Ε.

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ
4ο ΧΛΜ. ΔΡΑΜΑΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΚ. 66100
e-mail: poreiaoe@otenet.gr
Τηλ. 2521048179
Fax: 2521045225

Επισκεφτειτε την ιστοσελιδα


Τα μέλη μας

© Atlas Network Group - Όμιλος Άτλας - All rights reserved | designed by imarketing.gr