"Το κλειδί της επιτυχίας"

Αδερφοί ΠΑΠΑΖΗΣΗ Ο.Ε.

Αδερφοί ΠΑΠΑΖΗΣΗ Ο.Ε.

Η εταιρία Αφοί Παπαζήση ΟΕ ιδρύθηκε το 1989 ως μορφή ατομικής επιχείρησης από τον Παπαζήση Δημήτριο και στην πορεία εισήλθαν και τα υπόλοια τρια αδέρλφια, Αργύρης, Παρασκευάς και Μαριάννα, μετατρέποντας την ατομική επιχείρηση σε εταιρία.

Η εταιρία Αφοί Παπαζήση ΟΕ δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου, της αποθήκευσης και της διανομής προϊόντων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες χονδρικού εμπορίου, διανομής και αποθήκευσης προϊόντων.

Η εταιρία Αφοί Παπαζήση ΟΕ ξεκίνησε την δραστηριότητα της με το χονδρικό εμπόριο το 1989, συνάπτοντας τις πρώτες σταθερές σχέσεις της. Με σταθερή ανάπτυξη και πορεία, η εταιρία Αφοί Παπαζήση ΟΕ στεγάζεται στο 1ο ιδιόκτητο κατάστημα 300τμ στο κέντρο της Κοζάνης.

Η αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρίας οδήγησε στην επέκταση της σε δραστηριότητες αποθήκευσης και διανομής προϊόντων, υπογράφοντας στρατηγικές συνεργασίες με εταιρίες προϊόντων με αποτέλεσμα το 2005 η εταιρία Αφοί Παπαζήση να μεταφερθεί σε ιδιόκτητο χώρο 12 στρεμμάτων και να παίζει στρατηγικό ρόλο στην διανομή προϊόντων στο νομό Δυτικής Μακεδονίας.

Η εταιρία Αφοί Παπαζήση απασχολεί στο δυναμικό της άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που φροντίζει την σωστή και ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά των προϊόντων με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας.

Αδερφοί ΠΑΠΑΖΗΣΗ Ο.Ε.
ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ
ΒΑΤΕΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
e-mail: info@afoi-papazisi.gr
Τηλ. 2461095549
Fax: 2461095551

Επισκεφτειτε την ιστοσελιδα


Τα μέλη μας

© Atlas Network Group - Όμιλος Άτλας - All rights reserved | designed by imarketing.gr